Експерт по премахване на бръчки

Маникюр
ТЕХНИКА
кат.N : 90544
150.00 лв. цена на дребно

Открийте новия Експерт по премахване на бръчки от LCNза гладка и стегната кожа. Стяга кожата на гърба на ръцете, шията, деколтето, раменете и горната част на ръцете.
Ергономично създадената масажна глава осигурява дълбоко проникване на активни съставки в кожата, чрез ултразвук и галванизъм. Приспособлението, което е създадено специално за ръце, предлага 3 различни честоти на трептене, както и светлинна терапия. Идеално допълнение към класическия маникюр, както и уелнес процедури.

USB порт и кабел, презарежда се за 2 часа само
Размери: 91 мм : 110 мм :48 мм

Употреба: Нанесете крем или серум върху кожата (кожата на гърба на ръцете, шията, деколтето, раменете и горната част на ръцете). Изберете едно от трите нива, в зависимост от вашия клиент. Уверете се, че поддържате непрекъснат контакт между кожата и устройството, по време на процедурата. Движете устройството нагоре и надолу, с лек натиск. В случай че вибрациите спрат, увеличете нивото на хидратация на кожата.
Art.-No.: 90544

3 нива  - троен ефект
Iниво - Честота на трептене 6200 / мин, Синя светлина
IIниво - Честота на трептене 9500 / мин,  Магнитна топлинна терапия 45 ° C + -5 °, Зелена светлина
IIIниво - Честота на трептене 12500 / мин,  Магнитна топлинна терапия 45 ° C + -5 °, Червена светлина

Синя светлина
Подпомага синтеза на протеини и колаген. Кожата изглежда по-стегната и порите са пречистени. Идеален за мазна и чувствителна кожа.
Зелена светлина
Подобрява поемането на кислорода от клетките и стимулира микроциркулацията на кожата. Има успокояващ и балансиращ ефект върху кожата.
Червената светлина
Повишава жизнеността на клетките, ускорява кръвообращението и стимулира растежа на фибробластите и колагена. Изглажда бръчките и притежава ефект на стягане на кожата. В допълнение, червената светлина може да се използва за белези по кожата, за да се постигне тяхното избледняване.

Подобни продукти

Cамо за професионална употреба
Вход
3.00 лв. цена на дребно
16.80 лв. цена на дребно